O nama

Preduzeće je osnovano 1990. a deo naših delatnosti odnosi se na proizvodnju loznih kalemova, voćnih sadnica, i sadnica ruže. U sklopu preduzeća posedujemo hladnjače u kojima se vrši prerada svežeg voća i povrća koje se plasira na tržište. Nalazimo se u okruženju gde postoji duga tradicija uzgajanja sadnog materijala.

Idealnim spojem savremene tehnologije proizvodnja sadnog materijala i tradicije koja podrazumeva pedesetogodišnje iskustvo u proizvodnji sadnog materijala, proizvodi naše kompanije imaju vrhunski kvalitet. Rasadnik se prostire na površini od preko 100 hektara, na više lokacija u Srbiji.

U toku jedne vegetativne godine naše preduzeće proizvede 2.000.000 loznih kalemova 2.500.000 voćnih sadnica, i 500.000 sadnica ruža. Voćni sadni materijal se bazira na jednogodišnjoj, dvogodišnjoj i knip sadnici, jagodičastog i bobičastog voća. Proizvođači smo sertifikovanih baznih podloga i kalem grančica. Savremeni dizajn i vrhunski kvalitet sadnog materijala prepoznaju naši kupci širom sveta, ali i stručnjaci iz ove oblasti koji su naše proizvode ocenili velikim brojnim zlatnim medaljama.

Svoje proizvode plasiramo širom Srbije uz mogućnost lične dostave. Naši najčešči naručioci iz drugih zemalja su: Crna Gora, Kosovo, Hrvatska, Slovenija, Makedonija, Bugarska, Madjarska, Francuska, Holandija, Rusija, Ukrajna, Moldavija, Belorusija, Kirgistan, Kazahstan, Takidžistan ...


Kako smo krenuli